MENÚ

01

CONSULTORIA EDUCATIVA

Assessorament en centres (claustres pedagògics)

Formació a professionals de l'educació

Acompanyament familiar

Assessorament en claustres educatius

Acompanyament a tot el claustre escolar, a l'entorn d'un tema concret que mira l'escola, el seu context, equip, infants i famílies com un tot global en què totes les peces ressonen coherents i tranquil·les entre si. Un impacte real i profund en la transformació de la mirada educativa d'un centre.

Es tracta d'un procés preciós en què l'equip troba un suport comprensiu, sense judici i professional per expressar el somni d'on es vol arribar, les pors i els dubtes, amb una mirada cap al benestar de tots els integrants de la comunitat educativa, de l'aprenentatge amb sentit, la metodologia que ho permet, el rol de l'adult que ho fa possible, i aquelles estructures internes que cal repensar per dur-ho a terme amb satisfacció, alegria i sentit.

Les demandes poden ser diverses:

Els ambients d'aprenentatge / El treball cooperatiu / La Documentació Pedagògica / Els espais i materials d'aprenentatge / L'avaluació en les metodologies obertes / L'acompanyament en metodologies obertes / La família a l'escola / El respecte als processos de desenvolupament i la vida quotidiana a l'escola / Estètica, benestar i aprenentatge…


“Ahir vam acabar la formació. Avui encara hi havia gent que en parlava. No tinguis cap dubte de lo profitosa que ha estat la teva ajuda per tal de dinamitzar el claustre i implicar tothom, com a mínim, per parlar i dir el que pensen.”

Juanjo F., cap d'estudis de l'Escola Collaso i Gil (Barcelona)

Formació a professionals de l'educació

Realitzo tallers, xerrades, conferències i formacions més àmplies sobre temes educatius a demanda a escoles, AMPES, centres de lleure, ludoteques, etc. Els temes són acotats i la metodologia diversa, compaginant el compartir bases teòriques amb la participació dels assistents, dinàmiques i la refexió conjunta. S'ofereix un suport de material visual, articles, projeccions, imatges, recull de la sessió, etc.

Els temes són diversos i adaptables a la demanda

A l'entorn del Joc i Desenvolupament Infantil 0 – 12 anys; Joc i aprenentatge 0 – 12 anys; La vida a l'escola: aprenentatge i currículum (0 – 16 anys); Espais i materials d'aprenentatge (0 – 12 anys); L'acompanyament adult a la infància, l'aprenentatge, el joc i les emocions (0 – 12 anys); Estirar del fl de les propostes dels nens i nenes (3 – 16 anys), La lectura en Veu Alta i els seus benefcis (2 – 16 anys); La llengua a l'escola (3 – 16 anys); Els beneficis de l'aprenentatge en natura (3 – 16 anys)…


“M'ho vaig passar genial i n'he tret molts recursos, sobretot refexions personals i professionals. M'encantaria fer més essions i formacions amb vosaltres! Us felicito!”

Helena C., mestra. De la formació Escola Estiu '19 (Rosa Sensat) 'Aprendre des del cos i el moviment'.

Acompanyament familiar

Escolta activa i comprensiva del context de la família amb les seves singularitats, particularitats i expectatives. Un acompanyament exclusiu i personalitzat dels temes que preocupen o necessiten una mirada i atenció concreta i especial.

Especialitzada concretament en l'acompanyament familiar a l'entorn de: l'escola, tria d'escola, els deures, l'aprenentatge, l'estar a casa amb els fills i filles, espais de joc i aprenentatge a casa, material de joc, jugar i joguines, etc.

“M’encanta la proposta d’acompanyament de la Gisela, és tan bonic i preciós! Té una sensibilitat espectacular, emociona i li apassiona el que fa. Estic profundament agraïda.”

Ariadna V., mare d’un nen de 11 anys

DOCÈNCIA

Imparteixo classes sobre contextos educatius al Màster de Professorat de la UB alhora que acullo grups de nens i nenes fent tallers literaris i de joc i imparteixo classes a El Planter, espai alternatiu de secundària.

02

03

TALLERS INFANTILS

Tallers setmanals i de temporada enfocats a la lectura conjunta en veu alta, a l'exploració de la natura i al joc a l'aire lliure. Amb una col·lecció de +500 contes i novel·les en diverses llengües, i una àmplia gamma de materials de joc de fusta de qualitat. Tallers estacionals d'estiu, Nadal i Setmana Santa / Sessions setmanals en grups reduïts.

Realitzats a Sant Esteve de Palautordera. Per més informació, dates, propostes i tarifes, contacta directament a educacio.giselacolell.com o 651 11 15 39

“Per a mi aquest taller és súperxulo perquè no és com els altres, és diferent! M'ha agradat molt!!”

Laia, 11 anys.

PODCASTS

Entre silencis és un podcast que dona veu a una mestra, la Gisela, i un psicòleg, en Marçal, en una conversa que es teixeix al voltant de temes tan diversos com la vida mateixa. El gran denominador comú: l'educació, l'aprenentatge, la infància i l'adolescència i les etapes del nostre creixement.

Cada podcast té una segona part anomenada "Converses tranquil·les" en què es tracta el tema parlat a partir d'entrevistes a persones que professionalment es vinculen a el tema en sí.


Escoltar a Spotify

Escoltar a YouTube

Testimonis

De les formacions i assessoraments

“L'entrada a l'espai i la rebuda va ser com estar a casa, compartint una catifa rica en literatura sobre infants em va agradar molt. Tot em va ajudar a recordar i ordenar idees, projectes, records… -m'hi hauria quedat 3 hores més. Em va servir perquè viatgessim a la teoria des de l'emoció i el pensament.”

Dolors B., mestra d'Educació Infantil. De la formació 'Referents Pedagògics'

“Gràcies a la formació d’assessorament en centre realitzada a tot l’equip educatiu de l’EBM Montforit, ens hem iniciat en la capacitat grupal d’una mirada que és la de Documentar. Ha estat genial, ens ajudarà a unificar, consensuar i mirar als infants sota una “mateixa mirada”. Una formació molt enriquidora.”

Pilar I., directora de l'Escola Bressol Municipal Montforit (Cerdanyola).

“Des del primer dia la Gisela va copsar quina era la necessitat i el que volíem, i ha dinamitzat molt bé aquest petit acompanyament per tal d'aconseguir que ens orientem de forma realista donant una visió objectiva plena de coneixements en la matèria admirable.”

Equip pedagògic Escola Collaso i Gil (Barcelona).

Dels estudiants universitaris

“La teva assignatura m'ha servit per sentir-me més capacitada per encetar la nova etapa d'educar i ensenyar.”

Alumne del Màster de Professorat de la UB

“Esta asignatura me ha hecho ser más critica a muchos niveles, pero sobre todo me ha ayudado a establecer un puente entre lo que yo querría hacer en tanto que profesora y las diferentes realidades educativas.”

Alumna del Màster de Professorat de la UB

“Tant els continguts més teòrics, com els debats que han anat sorgint a les nostres classes han estimulat la meva consciència crítica sobre la importància del rol del professorat dins d'aquest sistema.”

Alumne del Màster de Professorat de la UB